Chewies and more: bijtringen en speenkoorden

U bent zwanger en u moet aan veel dingen denken. Welke spullen zijn er allemaal nodig voor u en de baby. Welke dingen zijn echt noodzakelijk? Wist u dat baby’s last kunnen krijgen van hun tandvlees? Als u bij ons klikt op chewies & more ziet u verschillende bijtringen en speenkoorden die helpen om het allemaal net iets makkelijker voor uw baby te maken. Bij Chewies and more ziet u van alles in verschillende kleuren en maten. Elk ouder heeft tegenwoordig spulletjes nodig om het ongemak bij uw kind weg te nemen. Uw baby sabbelt erop los op een bijtring. Het is net zoiets als u pijn krijgt aan uw tandvlees en u kunt niet naar de tandarts want er valt er niks aan te doen.  

 

Wat heeft mijn baby nodig nadat ik bevallen ben? 

Meeste mensen zullen zeggen dat een baby alleen maar liefde nodig heeft en dat hij zeker nodig. Een baby eet tot wel 7 keer op een dag dus denk maar aan het inslaan van melkpoeder speciaal voor baby’s, kleding, bijtringen en speenkoorden, bedje, speentjes en natuurlijk luiers. Heeft u de babykamer al ingericht? Meeste mensen kopen meestal het onnodige voor hun kind, maar chewies + more heeft u altijd wel iets in nodig. Elke baby krijgt namelijk last van hun tandvlees. Zodra ze hun tandjes krijgen heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat het slapeloze nachten zullen worden voor u en de baby. Uw baby is niet meer te troosten. En u ook niet.  

 

Tandvlees en tandjes 

Het eerste tandje van uw kind. U bent helemaal trots als ouder en post er online een foto van. Leuke reacties, maar niemand weet wat voor gedoe het was om de baby door de nachten heen te brengen en te troosten. Koop bij Chewies uw bijtringen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *